Patchouli olie 2017-10-05T20:16:42+00:00

Patchouli olie

Patchouli wordt in de aromatherapie vaak gebruikt bij zwemmerseczeem en voetschimmel. Door de verstevigende werking op de aderwanden is deze olie geschikt voor het behandelen van aambeien en spataderen. In de huidverzorging kan je met Patchouli alle kanten op. Maak een crème tegen acne/jeugdpuistjes, onzuivere vette huid, littekens en grove poriën ook celherstellend. Voor het vette haar en roos kan je deze olie toevoegen aan een neutrale shampoo. Deze olie werkt goed bij het liefdes leven, maak een massage olie.

  • Latijnse naam: Pogostemon Cablin
  • Land van herkomst: Indonesië
  • Winning: Waterdamp destillatie
  • Geur: Krachtig, doordringend, koppig
  • Dosering: max 1% gebruik essentiële olieën nooit onverdund
Bestel Patchouli olie nu