Sinaasappel olie 2017-10-05T20:16:42+00:00

Sinaasappel olie

Sinaasappel olie die eigenlijk als essence moet worden aangeduid is perfect om te gebruiken bij het vervaardigen van eigen crème en andere cosmetica. Het helpt de vette huid te reinigen. Sinaasappel olie helpt de geirriteerde en droge huid te kalmeren en te verzorgen. Het maakt, de opperhuid, zacht en bevordert de doorbloeding. Ze stimuleert de lymfestroom en lost stuwingen in het weefsel op wat goed is tegen de wallen en andere vochtophopingen.

  • Nederlandse naam: Sinaasappel zoet
  • Latijnse naam: Citrus Sinensis
  • Land van herkomst: Italië
  • Winning: Persing – Biologisch
  • Geur: Zoet, fruitig
  • Dosering: max 1% gebruik essentiële olieën nooit onverdund
Bestel Sinaasappel olie nu